11 вересня в Єкатеринбурзі пролунав вибух біля контрольно-пропускного пункту військової частини. Внаслідок вибуху було ліквідовано особовий склад Росгвардії.

Вибуховий пристрій виготувало підпілля у співпраці з Головним управлінням розвідки Міноборони (ГУР), повідомила преслужба ГУР.

У Росії підірвали військових біля КПП - що відомо

"В Росії підірвали воєнних злочинців. 11 вересня 2024 року в місті Єкатеринбург на Росії пролунав вибух біля контрольно-пропускного пункту військової частини, в якій базуються військовослужбовці Росгвардії", - йдеться у повідомленні.

Advertisement

"Акт відплати" для російських окупантів, причетних до організації катівень на окупованих територіях України здійснили у взаємодії з ГУР МОУ представники підпілля, яке діє проти режиму Кермля на території РФ.

Вибуховий пристрій уламкової дії загальною масою 6 кг приховано розмістили біля КПП Росгвардійців. В результаті його детонації був підірваний ворожий особовий склад.

ВАКС конфіскував активи російського олігарха та його посіпак
Більше по темі

ВАКС конфіскував активи російського олігарха та його посіпак

Ідеться про мільярдера Алішера Усманова, відомого «особливо тісними зв’язками» з Путіним.

Також пошкоджень зазнала автомобільна техніка.

Для ліквідації наслідків вибуху на місце прибули спецслужби, карети швидкої допомоги, у повітря був піднятий гелікоптер медичної евакуації.

Advertisement

ГУР знищило російський літак Су-30СМ у Чорному морі - подробиці

11 вересня бійці спецпідрозділу ГУР знешкодили російський бойовий літак Су-30СМ під час операції в акваторії Чорного моря.

Пізніше російські військові доповіли своєму командуванню про виявлену в морі, за 70 кілометрів на північний захід від мису Тарханкут (що на заході Криму), пляму від авіаційного пального, а згодом зафіксували й уламки знищеного винищувача. 

Вартість одного літака Су-30СМ становить близько 50 млн доларів. Винищувач збили за допомогою ПЗРК.